Afvallen met kruiden

Afvallen met kruiden, goed resultaat mogelijk.

Wil je afvallen met kruiden? Lees hier wat er zoal mogelijk is.

Afvallen met kruiden, ook voor mensen met overgewicht.

Wie een overgewicht heeft en echt wil afvallen, kan meedoen aan een afval vakantie, bootcamp of detox vakantie. Je kunt ook meedoen aan een programma met beweging en een bepaald dieet en naar een sportschool gaan. Jezelf uithongeren om gewicht kwijt te raken, heeft meestal een jo jo effect. Wat er af is gegaan aan kilo’s komt er ook snel weer bij. Misschien is een idee om te onderzoeken wat de werking van kruiden zijn? In heel veel natuurlijke afslankproducten worden natuurlijke kruiden gebruikt. Tijd om eens te onderzoeken van welke kruiden je af zou kunnen vallen.

Spadreams afvallen tijdens de vakantie banner

Afvallen met groene thee.

Van groene thee zal je zeker kunnen afvallen en het is nog een gezond afval product ook. Daarnaast zit groene thee vol met anti-oxidanten en is groene thee niet duur. Afvallen met groene thee, doen! Ook tijdens je vakantie kan je dagelijks groene thee gebruiken, jasmijn thee bijvoorbeeld. Ook in het kader van de beste detox kuur, staat groene- en kruidenthee hoog genoteerd.

Afvallen met kaneel.

Afvallen met kaneel, zeker een goed idee. Je zou het niet direct denken maar kaneel heeft eigenschappen die je bij het afvallen goed van pas kunnen komen. Het heeft invloed op je bloedsuikerspiegel waardoor je lichaam minder insuline aanmaakt en je voorkomt dat er veel vet in je lichaam wordt opgeslagen. Kaneel heeft meer goede eigenschappen. Als je af wilt afvallen met kruiden, zoek dan naar afslankproducten waarin biologische kaneel in is verwerkt.

Afvallen met gember.

Afvallen en detoxen met gember. Het is zeker mogelijk. Gember is niet alleen ontstekingsremmend, het is ook een uitstekend middel om de spijsvertering te bevorderen en af te vallen. Koop bij voorkeur verse en biologische gember. Dat is de meest pure vorm van gember.

puur en kuur detox banner

Kurkuma.

Als je wilt detoxen dan moet je zeker het kruid kurkuma gaan gebruiken. Met kurkuma kan je prima detoxen. Het helpt ook bij een wisselende stofwisseling en zorgt ervoor dat je organen beter gaan werken. Je kunt natuurlijk ook een detox vakantie boeken met de nodige zorg en begeleiding. Lees ook ons artikel over detox thee.

Afvallen met peterselie

Peterselie wort in menige detox sapkuur verwerkt. Peterselie bevat niet alleen veel mineralen en vitamines het is ook een gezondheidskruid. Je kunt in de winkel biologische peterselie planten kopen en dagelijks peterselie bij de maaltijd gebruiken maar er zijn ook potjes met gedroogde peterselie te koop. Een gezond kruid en vochtafdrijvend.

Tip: Al deze kruiden kan je blijven gebruiken tijdens je vakantie. Verblijf je in een hotel neem dan een waterkoker mee. Dan kan je op een eenvoudige manier kruidenthee maken en wordt je luxe vakantie een afvalvakantie.