Afvallen in een vakantiehuis met sauna

Afvallen in een vakantiehuis met sauna, zeker een goede invulling van je vakantie.

Wie een leuke vakantiebestemming zoekt en wil afvallen, kan een vakantiehuis met sauna huren en tijdens zijn of haar vakantie veel gaan bewegen, fietsen en wandelen. Door het bezoek aan een sauna ga je transpireren en verlies je veel vocht. Door lekker veel te bewegen en sporten, verbrand je vetten en kan je een aantal kilogrammen aan gewicht kwijtraken. De kunst is om van je vakantie en sauna te genieten en tegelijkertijd aan je gezondheid en gewicht te werken.

spadreams wellness banner

Waar huur je een leuk vakantiehuis met privé sauna?

De kust is om een huisje met sauna te huren welke vrijstaand is en waar je in de omgeving fijn kunt fietsen, wandelen en sporten. Als je dit jaar in Nederland je vakantie wilt vieren in verband met het coronavirus, hebben wij wel een suggestie voor je. Huur een vakantiehuis met sauna in Drenthe. In deze noordelijke provincie vind je volop ruimte en natuur. Je kunt er ook een huisje met infrarood sauna en hottub huren.

Je voedingspatroon is ook belangrijk.

Natuurlijk is sauna bezoek, transpireren en bewegen niet voldoende om tijdens je vakantie meer dan 1 kilo af te vallen. Gezond en vetarm eten kan ook helpen. Vermijd met name dierlijke vetten en eet meer plantaardig. een detox thee helpt niet alleen om gewicht te verliezen maar ook om te ontslakken. Al met al zijn er dus vele mogelijkheden om een afvalvakantie te boeken, zeker in ons mooie land Nederland.