Wellness vakanties, goed voor de gezondheid

Wie een gezondheids vakantie zoekt, kan naast afval- of kuurreizen, ook denken aan wellness vakanties.
Wellness vakanties zijn reizen waarbij je bijvoorbeeld in een spa | wellness hotel verblijft, in een wellness centrum of sauna complex. Op deze pagina vind je een groot en gevarieerd aanbod wellness vakanties. Of je nu een wellness vakantie in Nederland, Duitsland, Slovenië, Hongarije, Spanje of Tsjechië wilt boeken, je kunt kiezen uit vele mogelijkheden, ook als je een wellness arrangement wilt boeken.

spadreams wellness banner

Via de zoekbox hieronder van Spa Dreams boek je de ideale wellness vakantie, ook als je een wellness reis naar een verre bestemming wilt boeken zoals naar Thailand of Indonesië.

Kies hier direct jouw bestemming

Populaire bestemmingen: BelgiëDuitslandIndiaNederland

Wellness weekend

Steeds meer mensen die een weekendje weg willen, boeken een wellness weekend.
Bijvoorbeeld een compleet verzorgd arrangement in een spa | wellness hotel met zwembad. Bij een wellness arrangement behoren lekkere en gezonde maaltijden. Je kunt bij bepaalde kuuroorden of wellness hotels een wellness | spa arrangement met raw food maaltijden bestellen. Ideaal in het kader van een afval vakantie.
Veel wellness hotels hebben de beschikking over een sauna. Als je een wellness weekend wilt boeken om af te allen of af te slanken, is een wellness hotel met privé sauna ideaal. De combinatie wellness, gezond eten, bewegen en sauna bezoek doet wonderen.

gezond eten bij het zwembad

Sauna boeken

Als je er een wellness weekendje tussen uit wilt en tevens niet te veel geld wilt uitgeven, is een sauna | spa bezoek het overwegen waard. En ondat er het hele jaar door sauna aanbiedingen zijn, ook sauna arrangementen met overnachting, hoeft een weekendje sauna niet duur te zijn.
Via de Spa Online kan je altijd profiteren van een sauna aanbieding in Nederland of België, ook inclusief overnachting en een compleet verzorgd arrangement.
Regelmatig sauna bezoek is ook gunstig voor mensen die willen afvallen of afslanken.

puur en kuur wellness banner

Vakantiehuis met wellness zoals jacuzzi

Zelf je wellness reis samenstellen, huur een vakantiehuis met jacuzzi.
Wie af wil vallen en dat zou willen combineren met wellness is er de mogelijkheid een wellness vakantiehuis te huren. Bijvoorbeeld een vrijstaand vakantiehuis in het bos met jacuzzi. Een jacuzzi of sauna geeft een heel andere dimensie aan een vakantie,.
Een jacuzzi in de tuin van het vakantiehuis is puur genieten en met niets anders te vergelijken. Ook voor een 2 persoons vakantiehuis met jacuzzi in Nederland, bijvoorbeeld in Zeeland, Drenthe of Overijssel.

puur en kuur single wellness banner