Beste kuurreizen vind je hier

Kuurreizen zijn reizen waarbij “kuren” “wellness” en gezondheid voorop staat. Je hebt vele types kuurreizen, onder andere afval vakanties, thalasso kuren, ayurveda reizen en anti rook kuren.

Spadreams Ayuverda banner

Op deze pagina geven we een overzicht van de meest voorkomende kuurreizen.
Per reis geven we aan in welke landen je een dergelijke kuurreis kunt boeken.

puur en kuur adultonly banner


Thalasso Kuren

Thalasso kuur, genezing door zeewater en producten van de zee.
Voor bijvoorbeeld mensen met huidklachten of psoriasis.

Thalasso is een therapie | kuur welke al het goede van de zee gebruikt. Thalassa betekent zee in het Grieks. De thalosso behandelingen bestaan uit de combinatie van zeelucht, zeewater, algen en zand.
Je kunt een Thalasso kuur volgen in onder ander Portugal, Marokko, de Canarische Eilanden, Frankrijk of Kroatië. Via de link hieronder krijg je een overzicht van de Thalasso kuurreizen van Spa Dreams.


mediteren op vakantie

Wellness kuren

Kies hier direct jouw bestemming

Populaire bestemmingen: BelgiëDuitslandIndiaNederland

Wellness en kuren zijn onlosmakelijk verbonden. In veel kuuroorden binnen en buiten Europa vind je spa’s met geneeskrachtig water. Ook de magische geneeskracht van de dode zee heeft alles met wellness en kuren te maken. Zie de zoekbox hierboven voor het vinden van de beste wellness kuurreizen.

puur en kuur single wellness banner


Afval kuren

et afval kuren worden meestal detox kuren bedoeld of sapvast kuren. Afval vakanties werden behandeld op de home pagina van deze website.

Spadreams afvallen tijdens de vakantie banner

Ayuveda kuren

Ayurveda kuren worden steeds bekender.
Ayurveda, behoort tot het oudste gezondheidssysteem ter wereld, een geneeswijze uit Sri Lanka en India die al meer dan 5000 jaar oud is en daarom als oudste van alle geneeswijzen wordt gezien. lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk met Ayurveda verbonden. Ayurvedische kuren zijn holistische kuren. Een Ayurvedische arts bepaalt aan de hand van een onderzoek wat voor type u bent en stelt hiermee een kuur persoonlijk op u af. Er wordt bij Ayurveda onder andere gewerkt met warme massage olie en kruiden. Een ayuveda kuur begint elke dag met ochtendyoga. Via de link hieronder vind je een overzicht van de ayurveda reizen en kuren van Puur en Kuur.


Spadreams Ayuverda banner