Gewicht verliezen kuur en detox vakantie Turkije

Detox en afval vakantie in Turkije

Wie echt werk wil maken van gewicht verliezen en tegelijkertijd wilt genieten van een luxe en ontspannen verblijf in een wellness resort in Turkije, moet zeker eens naar de afval/detox reis kijken van Puur en Kuur in Turkije. Je verblijft hier 8 dagen in een wellness en kuuroord met dagelijks een programma met holistische activiteiten. Om te kunnen afvallen, kan je naast dit actieve bewegingsprogramma kiezen uit een kuur met groente en fruitsappen of echte detox kuur.


gezond eten bij het zwembad

Een afval en fitness vakantie in Turkije met spa behandelingen, gezondheids check ups en veel meer.
Dit wellness en kuuroord in Turkije heeft de beschikking over maar liefst 7 zwembaden, een spa en detax wellness center en veel meer. Daarnaast heeft dit wellness resort een Haman waar je gratis gescrubt kan worden. Met de mogelijkheid om een kamer te huren met uitzicht op zee is dit de locatie om aan je gezondheid te werken en een aantal kilo’s af te vallen.


Vakantie Turkije all inclusive.

Je kunt er ook voor kiezen een all inclusive vakantie Turkije te boeken. Omdat de maaltijden in hotels en resorts in Turkije meestal in buffetvorm worden opgediend, kan je voor calorie arme maaltijden kiezen. Je kunt het ook bij verse sapjes houden en zo een aantal kilo’s afvallen. Een sapkuur en leven van vers fruit is tijdens een detox vakantie Turkije goed te doen. Bij een Turkije vakantie all inclusive zijn drankjes en detox thee inbegrepen.