Stoppen met roken en gewichtsbeheersing

Veel mensen die stoppen met roken komen daarna kilo’s aan.

Dit komt omdat je als je stopt met roken compensatie zoekt voor het gemis aan een sigaret. Maar voorkomen is beter dan genezen. Hier een aantal tips om na het stoppen met roken niet direct een aantal kilo’s aan te komen door veel te gaan snoepen. Stoppen met roken kan op vele manieren. Met de juiste motivatie, anti rook programma en begeleiding kan je stoppen met roken zonder 4, 5, 6 of meer kilo’s aan te kome en later weer te willen afvallen. Lees hieronder meer.

Hier vind je deze stoppen met roken vakantie.

puur en kuur anti stress banner

Stoppen met roken programma van Puur en Kuur.

Puur en Kuur heeft een uitgebalanceerd programma ontwikkeld om te kunnen stoppen met roken en goed in je vel te blijven zitten. Dit anti rook programma is een combinatie van gezonder eten, coaching, acupunctuur en behandelingen die je ontspannen. Het is feitelijk ook een anti stress programma. Het stop met roken programma is holistisch én medisch. Je verblijft in een wellness kliniek in Spanje met spa en uitzicht op zee. De wellness en anti rook locatie ligt op 100 kilometer van Valencia en niet ver van de zee. Een unieke locatie voor een wellness vakantie, afval vakantie, anti stress reis of stoppen met roken vakantie. De keuken is macrobiotisch, het wellness hotel/clinic beschikt over een zwembad en vele andere faciliteiten.

Offerte op maat ontvangen voor dit stoppen met roken programma?

Het fijne van deze reis is dat hij helemaal op maat kan worden samengesteld, zowel programma als duur. Bijvoorbeeld in combinatie met een programma voor gewichtsbeheersing of antistress. Dit is één van de vele gezondheidsprogramma’s van puur en kuur. Je kunt bij Puur en Kuur ook een pure afval vakantie boeken. Zeker interessant na de feestdagen.