Blog

donderdag 21 december 2017
Stoppen met roken en gewichtsbeheersing
Tags: afval vakantie, anti stress programma, gewichtbeheersing, puur en kuur, stoppen met rokenVeel mensen die stoppen met roken komen daarna kilos's aan.

Dit komt omdat je als je stopt met roken compensatie zoekt voor het gemis aan een sigaret. Maar voorkomen is beter dan genezen. Hier een aantal tips om na het stoppen met roken niet direct een aantal kilo's aan te komen door veel te gaan snoepen. Stoppen met roken kan op vele manieren.  Met de juiste motivatie, anto rook programma en begeleiding kan je stoppen met roken zonder 4, 5, 6 of meer kilo's aan te kome en later weer te willen afvallen.  Lees hieronder meer.

Hier vind je deze stoppen met roken vakantie.

Stoppen met roken programma van Puur en Kuur.

Puur en Kuur heeft een uitgebalanceerd programma ontwikkeld om te kunnen stoppen met roken en goed in je vel te blijven zitten. Dit anti rook programma is een combinatie van gezonder eten, coaching, acupunctuur en behandelingen die je ontspannen.  Het is feitelijk ook een anti stress programma.  Het stop met roken programma is holistisch én medisch. Je verblijft in een wellness kliniek in Spanje met spa en uitzicht op zee. De wellness en anti rook locatie ligt op 100 kilometer van Valencia en niet ver van de zee. Een unieke locatie voor een wellness vakantie, afval vakantie, anti stress reis of stoppen met roken vakantie.  De keuken is macrobiotisch, het wellness hotel/clinic beschikt over een zwembad en vele andere faciliteiten.

Offerte op maat ontvangen voor dit stoppen met roken programma?

Het fijne van deze reis is dat hij helemaal op maat kan worden samengesteld, zowel programma als duur. Bijvoorbeeld in combinatie met een programma voor gewichtsbeheersing of antis stress. Dit is één van de vele gezondheidsprogramma's van puur en kuur. Je kunt bij Puur en Kuur ook een pure afval vakantie boeken. Zeker interessant na de feestdagen.
Geplaatst door: Webmaster op 05:17
Geen reacties
dinsdag 21 november 2017
Afvalshakes
Tags: proteine shakes, proteinerepen, afvalshakes
Afvallen kan op veel manieren.

Helpen afvalshakes of afvalpillen?

Je kunt naar een sportschool gaan en afvalshakes gebruiken, afslankpillen kopen, een afvalvakantie boeken of op een dieet gaan.  Zoveel mensen, zoveel mogelijkheden.

Daarnaast kan je ook een eiwitdieet of koolhydraatarm dieet volgen, mogelijkheden te over. Hier wat voor- en nadelen van de diverse methoden.

Afslankpillen of afvalshakes?

Als je denkt baat te hebben bij afslankpillen, afvalshakes of andere voedingssupplementen om af te vallen, dan moet je je goed realiseren dat enkele het gebruik van pillen of shakes niet voor een snel en langdurig resultaat kan zorgen. De enige manier om af te vallen en slank te blijven, is je voedingsgewoontes aan te passen en veel te bewegen en sporten.  Als je afslankpillen of afvalshakes gebruikt en je rookt, drinkt en beweegt nauwelijks zal het afvallen alleen een korte termijn oplossing zijn. Dat geldt ook als je proteine shakes gebruikt in het kader van een eiwit- of proteinedieeet. Gezond afvallen met blijvend resultaat is altijd een kwestie van gezonder leven. 

Een afvalvakantie boeken.

Als je extra gemotiveerd wilt worden om af te vallen, is een groepsvakantie waarbij afslanken centraal staat, ideaal. Afvallen is namelijk ook een kwestie van motivatie en de juiste mentaliteit. Een afvalvakantie is doorgaans een groepsvakantie met gelijkgestemden.  Iedereen wil afslanken en om met gelijkgestemden een afslankprogramma te volgen, motiveert en werk perfect. Overigens werken veel organisaties bij een afvalvakantie met hulpmiddelen zoals afvalshakes, proteinerepen of detax shakes.

Geplaatst door: Webmaster op 09:01
Geen reacties
maandag 4 september 2017
Veganistisch eten en afvallen
Tags: afslankvakantie, afvallen, afvalvakantie, veganistisch dieet, veganistisch eten
Waarom je met veganistisch eten af zult vallen.

Wie droomt over een slank figuur en dure afslankpillen koopt, hebben we goed nieuws.  Je hoeft helemaa geen dure afslankkuren te volgen, afslankpillen te kopen of een afslank vakantie te boeken, om op een gezonde manier af te kunnen vallen en af te slanken.

Veganistisch eten en gezonde levensstijl

Veganistisch eten en een gezonde levensstijl doet al wonderen. Als je een veganistisch dieet combineert met veel water drinken, voldoende bewegen en veel fruit en groente eten, kom je al een heel eind. Veganistisch eten bevat immers veel minder verzadigde vetten dan eten met vlees en vis en is daarnaast ook nog eens cholesterol verlagend.  De vraag is dan ook waarom afslankstudio's en organisties van afslank- en afval vakanties niet vaker het wapen van een veganistisch eten hanteren.

Waarom val je van een veganistisch dieet af?

Een veganistisch dieet bevat veel groente, fruit, granen, sapjes, water en andere plantaardige producten. Vol omega 3, 6 en 9 vetten en allemaal licht verteerbaar.
Veganistisch eten is eten zonder vlees, vis, dierlijke vetten, eieren, melk en honing.

Je laat dus dierlijke producten in je maaltijd weg die niet zo goed voor jou en je gewicht zijn.

Hier vind je alle informatie over veganistisch eten en afvallen.

Geplaatst door: Webmaster op 14:29
Geen reacties
maandag 24 juli 2017
Slank en gezond na je afval vakantie
Tags: afvallen met shakes, gezonde voeding, afval vakantie

Slank en gezond blijven na een afval vakantie?


Een vakantie vol gezonde voeding, bootcamp, trainingssessies en informatie over gezond eten en leven… Heel leuk maar hoe houdt je dit vol als de vakantie is afgelopen. Het gewone dagelijkse leven begint weer. Er is minder tijd om te sporten en te koken. Wel handig als je dan wat tips en tricks kunt toepassen om op gewicht te blijven.


Schrijf op wat je geleerd hebt


Zorg dat de kennis die je tijdens de vakantie hebt opgedaan vastlegt. Op deze manier kun je altijd terugvallen op wat je geleerd hebt.


Zorg voor alternatieven


Heb je een keer geen tijd om te koken? Bedenkt vooraf hoe je met dergelijke situaties omgaat. Sommige mensen vinden het handig om dieet shakes op voorraad te hebben. Geen tijd om een gezonde maaltijd of tussendoortje te maken? Een dieet shake is dan een makkelijk alternatief zonder dat het ongezond en dik makend is.  Je leest alles over afvallen met shakes op goedkoopsnelafvallen.nl


Plan vooruit

Bedenk alvast wat je deze week wilt gaan eten. Zorg dat de ingrediënten daarvoor in huis zijn. Dit zorgt voor structuur en werkt tijdbesparend. Op deze manier hoef je slechts in keer in de week boodschappen te doen. Je haalt niet meer dan nodig en hebt alles in huis.


Tijdig signaleren van een terugval

Gezonder leren leven vergt veelal een verandering van gedrag. Dit heeft tijd nodig. Verandering lukt bijna nooit zonder tegenslagen of terugvallen. De kunst is om het op tijd te herkennen. Dan is het mogelijk om er tijdig iets aan te doen.

Door vooraf signalen van jezelf te benoemen is het vrij makkelijk om er vroeg bij te zijn. Schrijf ze op en lees ze elke week door. Bij het doorlezen signaleer je als snel of er van een terugval sprake is of niet.Geplaatst door: Webmaster op 06:17
Geen reacties
woensdag 12 april 2017
Gezond afvallen doe je zo
Tags: gezond, motivatie om af te willen vallen, gezond afvallen
Gezond afvallen, dat is wat veel mensen die willen afvallen, nastreven.
Maar kan snel afvallen ook gezond afvallen zijn of is snel afvallen per definitie niet gezond en wenselijk?
Op de website gezond en snel afvallen vind je veel informatie over gezond en snel afvallen.  Het is geheel afhankelijk van jouw fysieke conditie, motivatie en afslankwensen wat voor jou het ideale afvalprogramma en afvalkuur is.  Een eiwitrijk dieet, veganistisch of rawfood dieet, meer bewegen en sporten? 

Het is een groot verschil of je 1, 2 of 3 kilo's af wilt vallen of drastisch gewicht wilt verminderen. Ook je motivatie en doorzettingsvermogen is van groot belang om te kunnen slagen.
Daarom zijn er afval programma's ontwikkeld waarbij er ook aandacht wordt besteed aan motivatie, beweging, gezond eten en lekkere recepten.  Je vindt deze informatie + tips om gezond te kunnen afvallen op de website gezond-en-snel-afvallen.nl
Geplaatst door: Webmaster op 09:19
Geen reacties
woensdag 22 maart 2017
Afvallen door deelname aan wandelvakantie
Tags: outdoorkleding, wandelschoenen, wandelvakantie, afvallen
Wie tijdens zijn vakantie wil afvallen, kan een afslankkuur volgen, detox kuur en aan fitness doen. Wat ook een hele goede manier is om af te vallen, is om deel te nemen aan een wandelvakantie.
langdurig wandelen is één van de meest effectieve manieren om af te vallen, overtollig vet kwijt te raken.
Daarbij moet wel opgemerkt worden dat er veel verschillende types wandelvakanties zijn.

Bij de ene wandelvakantie loop je 5 a 7 kilometer per dag, bij de andere 15 tot 25 kilometer per dag. Ook het wandeltempo kan nogal verschillend en hoger of lager zijn.
Voor deelname aan een wandelvakantie heb je een redelijke tot goede conditie nodig en bij voorkeur wandelervaring. Ook zijn goede wandelschoenen en wandelkleding nodig. Ook outdoorkleding kan goed van pas komen.
Op de website wandelvakantie overzicht vind je meer over de type wandelvakanties waaronder bergwandelingen en groeps vakantiewandelingen.
Geplaatst door: Webmaster op 17:33
Geen reacties
dinsdag 7 maart 2017
gewicht verliezen kuur en detox vakantie Turkije
Tags: afvalvakantie Turkije, detox, wellness resort Turkije
Detox en afval vakantie in Turkijke

Wie echt werk wil maken van gewicht verliezen en tegelijkertijd wilt genieten van een luxe en ontspannen verblijf in een wellness resort in Turkije, moet zeker eens naar de afval/detox reis kijken van Puur en Kuur in Turkije. Je verblijft hier 8 dagen in een wellness en kuuroord met dagelijks een programma met holistische activiteiten. Om te kunnen afvallen, kan je naast dit actieve bewegingsprogramma kiezen uit een kuur met groente en fruitsappen of echte detox kuur.

Een afval en fitness vakantie in Turkije met spa behandelingen, gezondheids check ups en veel meer.
Dit wellness en kuuroord in Turkije heeft de beschikking over maar liefst 7 zwembaden, een spa en detax wellness center en veel meer.  Daarnaast heeft dit wellness resort een Haman waar je gratis gescrudt kan worden.  Met de mogelijkheid om een kamer te huren met uitzicht op zee is dit de locatie om aan je gezondheid te werken en een aantal kilo's af te vallen.


Geplaatst door: Webmaster op 10:47
Geen reacties
zaterdag 17 december 2016
detox thee
Tags: verantwoord afvallen, detox thee
Eén van de manieren om te werken aan je gezondheid is veel te drinken en veel te bewegen. Daarbij kan afslankthee of detox thee een prima aanvullende middel zijn.  Detox thee is in nagenoeg iedere gezondheidswinkel te koop en het gebruik ervan is eenvoudig. Gewoon een paar kopjes thee drinken en je scheidt extra vocht af. Daarnaast zorgt een optimaal gebruik van detox thee ook voor een betere verbranding.  Kortom, ook thuis kan je wat aan het afslankproces en het ontslakken doen. Een verantwoorde manier van afvallen.
Geplaatst door: Webmaster op 14:49
Geen reacties
dinsdag 13 december 2016
stoppen met roken in 2017
Tags: vakantie, stoppen met roken
Veel mensen die roken komen in het nieuwe jaar 2017 met een goed voornemen, "stoppen met roken".  Hierbij is 1 januari meestal de startdatum. Een individueel anti rookprogramma kan heel succesvol zijn maar moeilijk om vol te houden. Veel rokers die zijn gestopt met roken, houden het niet vol omdat ze onvoldoende ondersteuning krijgen. Daarom is het wellicht een goed idee om een vakantie te boeken met anti rook programma.  Een vakantie helemaal gericht op stoppen met roken en dit volhouden.
Op deze website vind je alles over de stoppen met roken vakanties.
Geplaatst door: Webmaster op 06:37
Geen reacties
maandag 28 november 2016
sauna bezoek en afvallen
Tags: sauna, wellness vakantie, afval vakantie
Als je wilt afvallen of afslanken kan regelmatig sauna bezoek in combinatie met fitness een effectieve manier zijn. Je kunt tegenwoordig een arrangement boeken waarbij sauna en fitness gecombineerd kan worden.
Een afval kantie in combinatie met een wellness vakantie kan ook ideaal zijn.
Geplaatst door: Webmaster op 15:50
Geen reacties
donderdag 10 november 2016
afvallen met sapkuur
Tags: afvalvakantie, detoxen, sapkuur
Veel mensen gebruiken de sapkuur methode om af te vallen. Afvallen middels een sapkuur betekent dat je vast eten laat staan en dagelijks een mix van groente- en fruit sapjes gebruikt.  Je kunt ook een sapkuur volgen van alleen groentevocht of fruit sap. Een sapkuur is vooral effectief als je daarnaast veel water en kruidenthee drinkt en tijdens de kuur veel beweegt. Een sapkuur wordt een detoxkuur als je in die periode dat je een afval kuur volgt ook geen koffie en alcohol drinkt. 
Je lichaam wordt dan als het ware gezuiverd en gereinigd,
Ook tijdens je vakantie kan je een sapkuur combineren met detoxen.
Geplaatst door: Webmaster op 15:11
Geen reacties
vrijdag 4 november 2016
Alles over afval vakanties
Tags: fitness vakantie, verantwoord afvallen, afval vakantie
In deze blog over afval- en gezondheids vakanties veel tips over gezond en verantwoord afvallen. Bijvoorbeeld door een detox sapkuur of koolhydraatarm dieet. Afvallen tijden je vakantie, steeds meer mensen boeken een afval vakantie. Ook in combinatie met fitness vakantie, wellness weekend of yoga weekend.
Geplaatst door: Webmaster op 06:57
Geen reacties